| | Moderator Alımları Başlamıştır !! | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Bebeto Admin

| Konu: Moderator Alımları Başlamıştır !! Paz Nis. 03, 2011 7:16 pm | |
| Artık Formumuzda söz sahibi Moderatörler olcaktır.Her bir bölüme sadece o bölümün Modları Konu açıp ve silecektir..
Moderator olabilmek için ; Forumumuzda en az 50 Konunuzun Bulunması gerekmektedir.Moderatorler yalnız boş kategorilere atanacaktır. Doldurmanız gereken yerler ; İsim : Yaş : Bilgisayar başında günlük online olma süresi : Foruma ayıracağı günlük zaman : Foruma getirebileceği özellikler (varsa) : Tecrübeleri : Bilgisayar Geçmişi : *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Bu konu altında belirtiniz. Tek İsteğimiz Bir Teşekkürü Çok Görmeyiniz.. |
|
 | |
strannqe Teğmen

Mesaj Sayısı: 468 Yaş: 22 Memleketi: Malatya Kayıt tarihi: 09/01/11
 | Konu: Geri: Moderator Alımları Başlamıştır !! Paz Nis. 03, 2011 8:49 pm | |
| isim : Ercan Yaş : 20 Bilgisayar başında günlük online olma süresi : 8 saat civarı Foruma ayıracağı günlük zaman : duruma gore degısmektedır online oldugum surece kontrol edebılırım forumu Foruma getirebileceği özellikler (varsa) : Tecrübeleri : Yaklasık 2 yıldır uploadla ugrasıyorum cesıtlı sıtelerde gorev aldım. Bilgisayar Geçmişi : 10 yıldır bilgisayar kullanıyorum . bu zaman dılımınde yeterınce bılgı sahıbı oldum |
|
 | |
uploaderozkn Yarbay

Mesaj Sayısı: 2743 Yaş: 32 Memleketi: TOKAT Kayıt tarihi: 13/12/10
 | Konu: Geri: Moderator Alımları Başlamıştır !! C.tesi Haz. 04, 2011 10:08 pm | |
| isim:özkan yaş:30 Bilgisayar başında günlük online olma süresi :sürekli bilgisayar başındayım 24 saat bilgisayar başında geçirdiğim günler çoktur Foruma ayıracağı günlük zaman :foruma istenildiği kadar zaman ayırırım Foruma getirebileceği özellikler (varsa) :senelerdir bu işle uğraşıyorum nerdeyse her sitede görev aldım Bilgisayar Geçmişi :zamanını hatrlamıyorum ama baya oldu |
|
 | |
msport Yüzbaşı

Mesaj Sayısı: 738 Yaş: 24 Memleketi: Malatya Kayıt tarihi: 11/02/11
 | Konu: Geri: Moderator Alımları Başlamıştır !! Cuma Haz. 10, 2011 4:44 pm | |
| isim : okan Yaş : 24 Bilgisayar başında günlük online olma süresi : en az 6-7 saat Foruma ayıracağı günlük zaman : bilgisayar başında oldugum sürece Tecrübeleri : Bir çok sitede paylaşım yapmaktayım, yeterince tecrübeliyim Bilgisayar Geçmişi : 15 senedir bilgisayar ile iç içeyim |
|
 | |
TURKOLOG As Tek

Mesaj Sayısı: 265 Yaş: 24 Memleketi: Erzincan Kayıt tarihi: 29/07/10
 | Konu: Geri: Moderator Alımları Başlamıştır !! C.tesi Tem. 09, 2011 2:58 pm | |
| İsim : Evren Yaş : 23 Bilgisayar başında günlük online olma süresi : 10 12 saat Foruma ayıracağı günlük zaman : Pc başında oldugum Her zaman Foruma getirebileceği özellikler (varsa) : Bir çok sitede görev aldım, düzenleme açısından , önemli konuşları güncel tutup sabitleme açısından yardımcı olabilirim Tecrübeleri : En iyi sitelerde modluk adminlik yaptım Bilgisayar Geçmişi : 10 15 yılı vardır herhalde |
|
 | |
cgr31 As Tek

Mesaj Sayısı: 214 Yaş: 27 Memleketi: iskenderun Kayıt tarihi: 03/07/11
 | Konu: Geri: Moderator Alımları Başlamıştır !! Çarş. Tem. 13, 2011 8:32 pm | |
| İsim :çağrı Yaş :26 Bilgisayar başında günlük online olma süresi :18 saat Foruma ayıracağı günlük zaman :10-12 Foruma getirebileceği özellikler (varsa) : Tecrübeleri : Bilgisayar Geçmişi :16 yıl |
|
 | |
ryuuk Acemi Er

| Konu: Geri: Moderator Alımları Başlamıştır !! C.tesi Kas. 05, 2011 12:27 pm | |
| İsim :Faruk güler Yaş :21 Bilgisayar başında günlük online olma süresi :8-12 Foruma ayıracağı günlük zaman :4-8 Foruma getirebileceği özellikler (varsa) :Uzun zamandır dreamweaver kullanıyorum iyi oldugumuda söyleyebilirim... Tecrübeleri :Bir süre önce kendi sitem vardı maddi durumların iyi olmaması nedeniyle kapandı... Bilgisayar Geçmişi :2Kere bilgisaray kursuna gittim bir belediyenin birde ücretli 2başarı belgesi aldım... |
|
 | |
pramid Acemi Er

Mesaj Sayısı: 1 Yaş: 68 Memleketi: Teferruatlarla uğratırma Kayıt tarihi: 23/01/12
 | Konu: Geri: Moderator Alımları Başlamıştır !! Salı Ocak 24, 2012 12:33 am | |
| İsim: Hakan
Ortalama 8-10 saat kadar pc başındayım.
Foruma günlük 2-3 saat ayırabilirim. (Cumartesi ve pazar daha fazla olabilir.)
Yaklaşık 8 yıldır pc kullanmaktayım. |
|
 | |
tyfnnapster Acemi Er

Mesaj Sayısı: 2 Yaş: 21 Memleketi: KIRKLARELİ Kayıt tarihi: 27/01/12
 | Konu: Geri: Moderator Alımları Başlamıştır !! Cuma Ocak 27, 2012 11:59 pm | |
| siteye nasıl mp3 ekliyrz:( |
|
 | |
| | Moderator Alımları Başlamıştır !! | |
|